Про медіа-проекти для інтеграції вразливих категорій населення на Запорізькій книжковій толоці - 2017

23 Жовтня 2017, Луцьк-Запоріжжя
Упродовж трьох днів на Запорізькій книжковій толоці представники і представниці організацій братимуть участь у дискусіях, організовуватимуть майстер-класи, перегляди мультфільму і читання казки.
Зокрема, на Толоці буде представлено луцький досвід співпраці бізнесу та громадських організацій у створенні спільного продукту. Саме на Волині виходить друком єдина в Україні газета шрифтом Брайля - "Сім'я і дім", видана в Braslle-studio, ідея створення якої належить ГО "Генерація успішної дії.Волинь".
Колектив студії мультиплікації "Новаторфільм" представить цікаву програму для найменших відвідувачів/-чок фестивалю - презентація анімаційного серіалу "Моя країна – Україна", читання книжки "Щоденник котячих мандрів" з читанням актором Євгенієм Конощуком, майстер-клас. Мистецтво і співтворчість дозволяють не лише цікаво провести час, а й розкрити творчий потенціал дитини, розвинути її уяву, зняти внутрішню напругу, створити міцні соціально-психологічні зв"язки між різними соціальними категоріями, зняти бар'єр у сприйнятті.

Приймаюча сторона - ГО “Кіноклуб “Сходження”, що є ініціатором низки медіапросвітницьких і соціальних проектів у Запоріжжі, а також організатором роботи кіно- та медіа-майданчиків у рамках фестивалю “Запорізька книжкова толока”.
________________

“Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США)”.

Автор: ВОГО "Волинський прес-клуб"